Wednesday, October 9, 2013

Дивитися матч Україна-Польща пряма трансляція футбольного відео литий шматок онлайн на ПК

Дивитися матч Україна - Польща пряма трансляція футбольного відео литий шматок онлайн на ПК.
Дата і час : 11.10.13 21:00
Місце проведення: Харків
Статус : У прямому ефірі

Дивитися матч Україна - Польща живий




Україна Група з розгляду питань :
Кваліфікація історії
З моменту здобуття незалежності Україна зробила чотири спроби врегулювання FIFA World Cup ™ . Вони посіли друге місце у своїй групі після Німеччини і вище Португалії , Франції в 1998 відбіркові , але втратили свої плей - офф 3-1 за сумою двох матчів до Хорватії. Це була схожа історія чотири роки по тому , коли вони закінчили свій розділ на другому місці , перш ніж впасти на 5-1 німців більше 180 хвилин. Це був третій раз пощастило і місце на ЧС -2006 , хоча , як українці перевищила басейну в тому числі Туреччини , Данії та Греції , але вони зазнали поразки від греків в плей -офф за місце у Південній Африці 2010 року.



Польща Група з розгляду питань :
Кваліфікація історії
Польщі кваліфікації для кампаній у 2006 та 2010 FIFA ™ Кубків світу навряд чи могло бути більш різнорідними .

Червоно -білих забезпечили собі місце у Німеччині з 2006 матч , щоб заощадити , записи тільки дві поразки (обидва проти Англії ) і відбіркові на фінал відбувся їх сусіди Westen , як один з кращих , що зайняли другі місця.

Проте їх кампанія для Південної Африки 2010 виявилася значно більш клопітно. Всього три перемоги з десяти ігор ( як і п'ять поразок) залишив поляків другого підстави їх розділ і в кінцевому підсумку дивитися з дому , як кращих у світі боролися у райдужній нацією.

Чемпіонат світу з футболу фінал історії
Польщі взяли участь в семи чемпіонатах світу в цілому ( 1938 , 1974 , 1978 , 1982 , 1986 , 2002 , 2006) , хоча їх справжня слава днів стає все більш далеким спогадом . У 1972 році поляки завоювали золото в чоловічому турнірі Олімпійських футболу в Мюнхені , перш ніж закінчити третє місце на чемпіонаті світу в тій же країні два роки по тому. Гжегож Лято сітчастої одним з його сім голів турніру , щоб забезпечити перемогу над Бразилією в матчі за третє місце.

Східні європейці також вражений в Іспанії 1982, на цей раз побиття Францію , щоб посісти третє місце. Пройде ще 16 років , перш ніж Польщі право на експонат футбольна подія в черговий раз , хоча за 2002 рік в Кореї / Японії було в значній мірі розчаровує , оскільки команда розбився на груповому етапі.

No comments:

Post a Comment