Monday, October 7, 2013

Sledujte Malta vs Česká republika live stream fotbal Kvalifikace MS videa sopcast on-line na PC

Sledujte Malta vs Česká republika live stream fotbal Kvalifikace MS videa sopcast on-line na PC.
Datum a čas: 11.10.13 19:30
Místo konání : Ta'Qali
Stav: LIVE

Sledujte Malta vs Česká republika live stream


undefined


Malta recenze :
kvalifikace historie
Malta se nikdy nedosáhlo světového fotbalu je exponát událost , přestože se zúčastnili v každém FIFA World Cup ™ kvalifikační kampaň od roku 1974. Jejich úkol se zdá nepravděpodobné, že by se v dohledné době jednodušší , a že možná bude muset spokojit s místem mezi Evropě je také poražených v současné době . Malta je jen kvalifikační vítězství k dnešnímu dni bylo1-0 vítězství nad Estonskem v květnu 1993 , v kvalifikaci na USA z roku 1994 .

Současné plodiny
Zatímco Malta stále pronásleduje že nepolapitelný první objevila na mistrovství světa ve fotbale , budou povzbuzeni tím , že se z téměř konstantní pokrok za posledních několik let. Opravdu , kreslí proti Bývalá jugoslávská republika Makedonie ( 1-1) a ve Švýcarsku ( 0-0) bude mít ochutnal téměř sladká jako vítězství pro Maltu , a vše nasvědčuje tomu, že Středomoří ostrované se pomalu , ale jistě , které tvoří základ na velkých zbraní v Evropě.

Klíčovými hráči
All -time přední střelec Michael Mifsud Malty je hlavní hrozbou útoku , zatímco Justin Haber poskytuje solidní přítomnost v cíli .

Trenér : Pietro Ghedin
Nejlepší výkon v soutěži FIFA : None
Bývalí hvězdy: Gilbert Agius , David Carabott , Carmel Busuttil

Česká republika aktualizace:
kvalifikace historie
Vzhledem k oddělování ze Slovenska v lednu 1993 , Česká republika zpochybnila FIFA World Cup ™ kvalifikaci na čtyřech příležitostech. Dokázaly schopni rezervovat místo na Francii roku 1998 , Jižní Korea / Japonsko 2002 Jižní Afrika 2010 , ale dělat to až do roku 2006, finále v sousedním Německu . Československo, na druhé straně , dělal osm vystoupení na globální zúčtování mezi lety 1930 a 1994 .

FIFA World Cup finále historie
Česká republika přišla v Německu v roce 2006 FIFA World Cup , jak mimo mnoha odborníků sázky na úspěch, ale jejich výkony poklesly , jak očekávání. Všechno to začalo slibně otevírací 3-0 vítězství nad USA, ale po sobě jdoucích porážek na 2-0 Ghana a Itálie znamenalo tým zabalené domů po skupinové fázi. Československo dvakrát skončil finalisté na turnaji , prohrál 1934 konečné 2-1 po prodloužení do hosts Itálii a padající 3-1 do Brazílie ve finále v Chile 1962 .

Současné plodiny
Češi jsou v současné době přeskupování , rozhodl se vyjít z pod - par období přestavbou týmového ducha a zaměřit své síly na Mistrovství světa ve fotbale 2014 v Brazílii. Národní trenér Michal Bílek bude pravděpodobně opřít těžce na to nejlepší z týmu, který skončil na druhém místě na mistrovství U- 20 World Cup 2007 v Kanadě. Nicméně, bude nová plodina vyžaduje čas zrát před potenciálně děje napodobit hvězdnou sestavu , která přišla velmi blízko druhé na UEFA EURO 1996 v Anglii.

Klíčovými hráči
Standout hráč v současné české národní tým je na světové úrovni brankář Petr Čech . Těžké břemeno odpovědnosti také spočívá na bedrech playmaker Tomáš Rosický , vybaveni schopnostmi a představivostí , aby rozdíl v krátké hře. Vepředu Milan Baroš je osvědčený střelec na každé úrovni , s bohatými zkušenostmi na zápas.

Trenér : Josef Pesice ( prozatímní )
Nejlepší výkony v soutěži FIFA : Mistrovství světa ve fotbale Itálie 1934 , Chile 1962 ( finalisté ) , FIFA U-20 World Cup Kanada 2007 ( finalisté ) , Konfederační pohár FIFA Saúdská Arábie v roce 1997 ( třetí místo) , Pánské olympijský fotbalový turnaj Moskva 1980 ( vítězové )
Bývalí hvězdy: Josef Masopust , Karel Poborský , Pavel Nedvěd

No comments:

Post a Comment