Wednesday, October 9, 2013

Se Sverige vs Österrike live stream fotboll VM-kval video Sop kasta nätet på PC

Se Sverige vs Österrike live stream fotboll VM-kval video Sop kasta nätet på PC.All fotbollsfans väntar ivrigt på att njuta av matchen.

Datum och tid: 11/10/13 20:45
Venue: Solna
Status: LIVE

Se Sverige vs Österrike lever

undefined

Österrike Team granskning:
Kval historia
Sju-tiden FIFA World Cup ™ utmanare Österrike rang som outsiders i jakten på en kaj i 2014 FIFA World Cup Brasilien. Laget från den alpina republik missade de sista tre utgåvor av den globala kraftmätningen efter att ha misslyckats att göra ett intryck i kvalet. Den främsta anledningen till deras sista framträdande på finalen går tillbaka till 1998 är en brist på konsekvens, med omrörning skärmar alltför ofta följt av nedan-par föreställningar.


Sverige Team granskning:
Kval historia
Sverige kan skryta med en gedigen dokumentation av nå FIFA World Cups ™, i 17 försök - har inte trätt i 1930 och tjänade en plats som värdar i 1958 - de har kvalificerat sig vid tio tillfällen. Däremot har de en punkt att bevisa i Brasilien 2014 förberedelser, ha missat om Sydafrika 2010 efter att ha vunnit endast hälften av sina matcher och avslutar bakom både Danmark och Portugal. Svenskarna är sjuk för att en sådan besvikelse, efter att ha gjort det till fyra av de fem föregående FIFA World Cups, ens överleva obesegrat genom hela 2002 preliminär kampanj. De har också ett register över rubba några av spelets traditionella jättar, två gånger kvalet på Frankrikes bekostnad - 1970 och 1994 - och framöver avslutar av eventuell semifinalisterna England i förberedelser för Italien 1990.

FIFA World Cup finaler historia
Solid men oansenliga är förmodligen den bästa beskrivningen som skulle kunna tillämpas på Sveriges senaste FIFA: s VM visningar. På sidan upp, har de kvalificerat sig från gruppspelet i sina tre senaste matcher, den ner sidan, dock, är att de snabbt har fallit de senaste 16 både 2006 och 2002. Tredje plats uppnåddes vid USA 1994 dock emulera svenskarnas brons-vinnande visning 1950. Dock kommer de väl att matcha deras bästa någonsin visning, som kom på hemmaplan 1958, när de gick hela vägen till finalen, bara att överträffas av den briljans av Brasilien och en ung Pele....

No comments:

Post a Comment