Sunday, October 6, 2013

Færøerne vs Kazakhstan live streaming fodbold VM-kvalifikationskamp video sop støbt online på enhver enhed, fra hvor som helst

Færøerne vs Kazakhstan live stream fodbold VM-kvalifikationskamp video sop støbt online på PC.

Dato og tid : 11/10/13 18:00
Venue : Torshavn
Status: LIVE


Færøerne vs Kazakhstan levende

undefined


Færøerne anmeldelse:
Kvalifikation historie
Brasilien 2014 kvalifikationen vil være Færøernes sjette forsøg på at nå FIFA World Cup ™ , efter først at have konkurreret i kvalifikationsturnering til USA 1994. Efter ikke at registrere et enkelt punkt ved den lejlighed viste Færøerne solid progression ved at afslutte anden -fra- bunden i deres kvalificerede gruppe for 1998 og 2002 turneringer. Men øboerne kæmpede i deres næste to forsøg på at nå fodboldens udstillingsgenstand begivenhed og vil være outsidere igen denne gang .


Kazakhstan anmeldelse:

Kvalifikation historie
Kazakhstan udspillet deres 1998 og 2002 FIFA World Cup ™ kvalificerende kampagner på det asiatiske zone , før du skifter til den meget konkurrencedygtig europæisk afdeling i 2002. Østeuropæerne sluttede deres 2006- kampagne med blot et enkelt point til deres navn, men forbedrede fire år senere ved at slå Andorra to gange i de indledende kampe til Sydafrika 2010 .

Den aktuelle afgrøde
Ligesom mange tidligere sovjetrepublikker har Kasakhstan en lang vej foran dem, før de kan drømme om at efterligne den succes, i det tidligere Sovjetunionen nationale side. Den spirende Landet er stadig at finde sine fødder på internationalt plan, og har igen fundet den går hårdt i sin UEFA EURO 2012 kvalificerende gruppe. Defensive skrøbelighed har været deres vigtigste spørgsmål , og er et område Kasakhstan bliver nødt til at forbedre forud for deres Brasilien 2014 kvalificerende push.

No comments:

Post a Comment