Tuesday, October 8, 2013

Kijk Nederland vs Hongarije live stream WK voetbal qualifiers video sop cast in elk apparaat vanaf elke locatie

Kijk Nederland vs Hongarije live stream WK voetbal qualifiers video sop cast op de PC .
Datum en tijd : 11-10-13 20:30
Locatie: Amsterdam
Status : LEEF

Kijk Nederland vs Hongarije live-

undefined


Nederland Beoordeling :
kwalificatie geschiedenis
Na het concurreren in zowel de 1934 en 1938 edities , heeft Nederland niet in een FIFA World Cup ™ eindtoernooi tot terugkeer in stijl in 1974 . Ondanks afwerking runners - up zowel toen als in 1978 , ze misten in 1982 en werden weer links aan de zijlijn vier jaar later , een teleurstelling die voor ons van Korea / Japan 2002 , toen ze werden pipped door Portugal en de Republiek Ierland aan werd herhaald een plaats bij de eerste Aziatische editie . Ze hebben geen gleed omhoog omdat en de generatie spelers die de UEFA EURO 2008 bereikt kwartfinales volgde een foutloze weg naar Zuid-Afrika 2010 , het winnen van alle acht van hun games langs de weg . Ze dus leiding in hun negende finale vol vertrouwen, omdat hun optredens op Zuid- Afrikaanse bodem naar behoren onthuld .

Hongarije Beoordeling :
kwalificatie geschiedenis
Hongarije hebben gekwalificeerd voor de FIFA World Cup ™ negen maal , hoewel de Magyaren ' laatste verschijning op het voetbal pronkstuk toernooi terug kwamen in Mexico 1986 . Sindsdien is de Oost-Europeanen hebben moeite om hun vroegere glorie te reproduceren , het meest recent te verliezen aan Denemarken en Portugal in de kwalificatie voor Zuid-Afrika 2010 .

FIFA World Cup finales geschiedenis
Hongarije gouden eeuw op internationaal niveau uitgerekt over het midden van de vorige eeuw . Ze waren runners - up op zowel Frankrijk 1938 en Zwitserland 1954 , het verlies van de laatste FIFA World Cup Final voor het begin van de Tweede Wereldoorlog naar Italië en lijden hetzelfde lot tegen Duitsland 16 jaar later - ondanks het gaan in de laatste als hete favorieten hebben niet een spel verloor in vier jaar .

No comments:

Post a Comment