Tuesday, October 8, 2013

Watch Danmark vs Italien live stream fodbold VM-kvalifikation video sop støbt online på enhver enhed, fra hvor som helst

Watch Danmark vs Italien live stream fodbold VM-kvalifikation video sop støbt online pc.This bliver en stor kamp i al forstand. Fodbold elskere fra hele verden er velkomne til at se og nyde kampen og kommer til at kende , hvilket hold der kommer til at vinde .

Dato og tid : 11/10/13 20:15
Venue : København
Status: LIVE

Watch Danmark vs Italien lever


undefined


Danmark anmeldelse:
Kvalifikation historie
Det kan komme som en overraskelse , da virkningen Danmark gjorde , at Mexico 1986 var deres første FIFA World Cup ™ . Den tidligere 12 var blevet set fra sidelinjen, med danskerne afviser at indtaste de første fem , før varige syv mislykkede indledende kampagner. Selv efter deres nations gyldne generation gjort det til Mexico via en gruppe, der omfattede USSR , Irland og Norge, flere kvalificerende problemer fulgte med Danmark ikke at nå de to FIFA World Cups enten side af deres berømte UEFA European Championship sejr . Erfaringen har bragt konsistens , dog, og Danmark går ind i Brasilien 2014 indledende har nået tre af de sidste fire udgaver , og med deres 2010-kampagnen at have set dem kvalificerer komfortabelt foran både Portugal og Sverige.

FIFA World Cup finalerne historie
Efter at have ventet så længe med at gøre deres FIFA World Cup debut , Danmark bestemt ikke kunne have været beskyldt for at være langsom i at gøre et indtryk. Mexico 1986 oplevede verden introduceret til " Dansk Dynamite ", et hold så engageret i attraktive, angribe fodbold , at de tjente sammenligninger til de store hollandske sider af 1970'erne. Klassen af ​​'86 sidste ende faldt kort for at realisere deres potentiale ved at lukke på de sidste 16 , men 12 år senere - efter to savnede FIFA World Cups og et chok sejr ved UEFA EURO 1992 - danskerne gik et bedre, gå ned 3-2 til Brasilien i en spændende kvartfinale efter prygle Nigeria 4-1 i forrige runde . Derefter gjorde det gennem gruppespillet for en tredje efterfølgende udgave i 2002 , topping en gruppe, der omfattede Senegal , Uruguay og regerende verdensmestre Frankrig, men faldt ved den første forhindring i 2010, efter at have mistet både Japan og Holland.

Den aktuelle afgrøde
Sydafrika 2010 bragte afslutningen på en æra med pensionering af Danmark s joint -record målscorer , Jon Dahl Tomasson , mens mangeårige coach og legendariske tidligere spiller Morten Olsen skyldes at træde ned efter EURO 2012 . En spændende ny generation af spillere , ledet af den talentfulde Christian Eriksen , er ved at opstå , men danskerne bliver nødt til at komme ud af en FIFA World Cup tømmermænd , der har set dem lave en vaklende start på EURO kvalificerende .

De centrale aktører
Denne nyt parti af danske talent vil sandsynligvis give en iøjnefaldende rygsøjlen til Olsens hold , med Simon Kjærs defensive soliditet Eriksens midtbane kreativitet og angriber Nicklas Bendtner magt og tempo sikker på at være nøglen til deres håb om succes.

Træner: Morten Olsen
Bedste præstationer i en FIFA stævne: FIFA Confederations Cup Saudi Arabia 1995 ( vindere) , Mænds olympiske Fodboldturnering London 1908 Stockholm 1912 Rom 1960 ( Runners - up)
Tidligere stjerner: Allan Simonsen , Michael Laudrup , Peter Schmeichel

Italien Team anmeldelse:
Kvalifikation historie
Italien har bestridt 17 af de 19 FIFA World Cup ™ afsluttende turneringer afholdt til dato. Siden undlade at indtaste et team for Uruguay 1930 har de gik glip af kvalifikation kun én gang, efterbehandling sekund bag Nordirland i gruppe 8 i Sverige 1958 kvalifikationsrunde . Mestre i kunsten at nå store konkurrencer i årenes løb italienerne har udviklet håndelag for at komme fra vaklende begynder til slut stærkt og booke deres finalerne sted lige i tide.

FIFA World Cup finalerne historie
Med fire VM-titler til deres navn (1934 , 1938 , 1982 og 2006) og to løbere -up slots ( 1970 og 1994) , ligger Italien kun overgået Brasilien på all -time FIFA World Cup hædersbevisninger bord. La Squadra Azzurra er også det eneste hold sammen med brasilianerne at have vundet konkurrencen to gange i træk . Deres 4-3 semifinale nederlag i Vesttyskland i Mexico 1970 er bredt anerkendt som en af ​​de mest spektakulære kampe i historien af turneringen.

Den aktuelle afgrøde
Verdensmestre i 2006 i henhold Marcello Lippi , italienerne lidt et nedslående første runde afkørslen ved Sydafrika 2010 , et uventet tilbageslag , der har medført en ændring af guard . Henvender sig til en yngre generation , La Nazionale synes at have genvundet deres poise , mens vedtagelsen af en angribende spil eller anden måde fjernet fra Catenaccio stil begunstiget af tidligere Italy teams.

No comments:

Post a Comment