Wednesday, October 9, 2013

Watch Andorra vs Romania live stream football world cup qualifiers video sop cast online on PC

Rellotge Andorra vs Romania en Viu Copa Mundial de Futbol qualificadors vídeo emesos mos en línia en PC .

Data i hora : 11/10/13 20:30
Lloc : Andorra la Vella
Estat : VIURE

Rellotge Andorra vs Romania en viu

undefined


Andorra Equip de Revisió :
eliminatòries
Andorra és un dels països més petits de la secció de la FIFA World Cup ™ qualificació , i l'equip nacional encara està per classificar-se per a l'esdeveniment principal en quatre intents des de 1998 . Única victòria de qualificació d'Andorra fins a la data va arribar el 13 d'octubre de 2004, quan van vèncer a ARY Macedònia 1-0 .

La victòria va ser un punt alt rar , però, i va perdre deu vegades en el seu camí fins a l'acabat final d'un grup de classificació difícil per a la 2010 FIFA World Cup South Africa . Andorra va patir una sèrie de aclaparadores derrotes en el transcurs de la campanya , incloent 6-0 drubbings a mans d'Anglaterra i Ucraïna .



Romania Equip de Revisió :

eliminatòries
Juntament amb Brasil, França i Bèlgica , Romania va ser un dels quatre equips que competiran en cadascuna de les tres primeres edicions de la Copa Mundial de la FIFA ™ . Després d'haver estat convidat a tocar en l'edició de 1930 , Romania es va classificar per al torneig de 1934 amb una victòria per 2-1 sobre Iugoslàvia abans de la classificació per defecte en 1938 després de la retirada d'Egipte . Un període estèril seguit , i Romania va haver d'esperar fins a 1970 per a la seva pròxima fase final .

El seu període de major èxit en la competició va arribar en la dècada de 1990 , quan es va classificar per a tres successives Copes Mundials de la FIFA el 1990, 1994 i 1998 . La nova generació fins ara han estat incapaços d'escalar les mateixes altures , i Romania no han pogut beneficiar-se de les últimes tres Copes Mundials de la FIFA .

Copa del Món de la història de les finals FIFA
Romania va vèncer al Perú 3-1 en el seu primer partit a la Copa Mundial de la FIFA Uruguai 1930 , abans de passar al perdre 4-0 contra els amfitrions i els eventuals guanyadors .

No comments:

Post a Comment