Sunday, October 6, 2013

Lietuva vs Latvija transliacija Pasaulio futbolo čempionatas apibūdinimų internete, bet prietaisą iš bet kur

Lietuva vs Latvija gyventi srautas futbolo Pasaulio taurės Qualifiers vaizdo SOP mesti internete kompiuteriu.
Data ir laikas : 11/10/13 18:30
Vieta: Vilnius
Statusas : LIVE


Lietuva vs Latvija gyvai




kvalifikacija istorija
Lietuva iš esmės kovojo praeityje FIFA World Cup ™ kvalifikacinių . Nors jie siaurai praleido ant play- off krantinės pakeliui į Prancūziją 1998 m , jų kampanija Korėja / Japonija po ketverių metų baigėsi nusivylimu kaipkomanda atėjo apačioje jų grupei, tik du gauna iš aštuonių rungtynes.

Išankstiniame konkurencijos į priekį Vokietijos 2006 , Lietuva pripažino tik devynios tikslus , tačiau jie negalėjo paversti savo kietojo gynybinės pasirodymus į pergales ir galiausiai finišavo penktas šešių komandos grupei.


Latvija apžvalga:
kvalifikacija istorija
Latvija pirmą kartą įžengė į FIFA World Cup ™ kvalifikacinius 1992 metais, ir norsatstovaujanti komanda naujai nepriklausoma valstybė neįregistravo laimėti , jie paskelbė apie savo naujo atsiradimą tarptautinėje arenoje su pagirtina atkreipia prieš Ispaniją ir Danijoje. Tačiau jie negalėjo padaryti didelį įspūdį kvalifikacinių konkursus Pasaulio futbolo čempionatas 1998 Prancūzijoje ir 2002 m finalą Korėja / Japonija .

Nuo Baltijos vyrų tvarko keturios pergalės ir trijų atkreipia akcijų už 2006 FIFA World Cup Vokietijoje , bet tai buvo tik pakankamai apmaudu penktą vietą savo grupėje. Vietose prie Pietų Afrika 2010 kampanija buvo daug vilčių, kaip treneris Aleksandrs Starkovs " vyrai liko medžioti iki paskutinio turo rungtynes, ir galų gale trečias jų skyrių už Šveicarijoje ir Graikijoje.

Dabartinė pasėlių
Pažanga Latvijos žaidimas buvo laipsniškas , bet stabiliai per pastaruosius metus, su tuo 2004 UEFA EUROparyškinimo vietoje iki šiol, nors lieka Latvijos vienintelis pasirodymas pagrindinis turnyras iki šiol . Dabartinės komandos normos, sunku įveikti , ir gali būti gera už sutrikimus ar dvi ateityje.

No comments:

Post a Comment