Wednesday, October 9, 2013

Watch Slovenia vs Norge live stream fotball VM-kvalifiseringen på alle enheter fra hvor som helst

Watch Slovenia vs Norge live stream fotball VM-kvalifisering video sop cast på PC.
Dato og tid: 11/10/13 20:45
Venue : Maribor
Status : LIVE

Watch Slovenia vs Norge live

undefined

Slovenia gjennomgang:
kvalifisering historie
Slovenia har kanskje bare spilte sin aller første kamp i 1992 , men deres historie i FIFA World Cup ™ -kvalifiseringen er like imponerende som det er kort. Deres åpning steg inn i foreløpige arena for Frankrike 1998 ga en tøff lærepenge , de ferdige bunnen av seksjonen sin , plukke opp bare ett poeng på åtte kamper mot Kroatia , Danmark, Hellas og Bosnia - Hercegovina. Den neste kampanjen , men endte i triumf , med Slovenia pipping Sveits og Jugoslavia til en play- off plass og - takket være en 3-2 samlet seier over Romania - går på å kreve en plass i Korea / Japan 2002 . Åtte år senere var de tilbake , etterbehandling foran Polen og Tsjekkia i sine 2010 foreløpige delen takket være en fremragende defensiv rekord . Glory deretter fulgt i play- offs , med Russland - befolkning 142 millioner - ydmyket av denne nasjonen på to millioner personer over to ben i et eventyr møte.



Norge team gjennomgang:
kvalifisering historie
Etter å ha imponert i 1994 og 1998 kvalifisering kampanjer , topping grupper som inneholder både Nederland og England da Ungarn har nordmennene falt ut av former seg noe. Mens avsluttet det drift i run-in for 2002 , en 2-0 samlet nederlag til Tsjekkia så dem gå glipp av i 2006 play- offs.

Frustrasjon igjen rammet skandinaver som de kjempet for kvalifisering til 2010 FIFA World Cup ™, som uavgjort med Island i sin nest siste spillet betydde at de droppet to viktige poeng, som ville ha sett dem pip Republikken Irland i den endelige play -off spot.

FIFA World Cup finalen historie
Etter å ha gjort det til tre FIFA World Cup finalen i 1938 , 1994 og 1998 , har nordmennene falt i hendene på Italia hver gang , overlate dem alle tre av deres eneste nederlag i finalen.

De to første kom i de første rundene i 1938 og 1994 , med sistnevnte ser dem hardt glipp av kvalifiseringen til knock-out etapper på scorede mål . I 1998 , inspirert av søskenbarna Håvard og Tore Andre Flo , en seier over vinnere Brasil så dem inn i andre runde for første gang . Men en enslig Christian Vieri mål så Azzurri sende skandinaver hjem fortvilte igjen .

Dagens avling
Etter å ha kvalifisert seg for bare én turnering fra de siste seks , har Norge slått tilbake til mannen som ledet sin storhetstid på midten av nittitallet - Egil Olsen . Med en tropp full av erfaring til sin disposisjon , og fem spillere skilte oppover på seksti caps tilgjengelig , er det ingen tvil om at Olsen vil være å håndtere med et team som har vært der og gjort det før .

No comments:

Post a Comment