Wednesday, October 9, 2013

Watch Slovenija vs Norveška živo nogomet Kvalifikacije za SP video SOP oddanih na PC

Watch Slovenija vs Norveška živo nogomet Kvalifikacije za SP video SOP oddanih na PC.
Datum in čas : 11.10.13 20:45
Kraj : Maribor
Status : LIVE
Watch Slovenija vs Norveška v živo

undefined

Slovenija pregled:
Zgodovina kvalifikacija
Slovenija bi lahko igral samo njihova sploh prva tekma v letu 1992 , vendar je njihova zgodovina v kvalifikacijskih FIFA World Cup ™ je tako impresivna , saj je kratek. Njihovo odpiranje plenilec v predhodnem areni za Francijo 1998 pod pogojem, težko lekcijo , so končali dno svojega oddelka , pobral le eno točko v osmih tekmah proti Hrvaški , na Danskem , v Grčiji in v Bosni in Hercegovini. Naslednja akcija , pa je končala v zmago , s Slovenijo pipping Švico in Jugoslavijo na play- off mestu in - zahvaljujoč 3-2 skupni zmagi nad Romunijo - dogaja zahtevati mesto na Koreja / Japonska 2002 . Osem let kasneje so bili spet zaključil pred Poljsko in Češko republiko v svojih 2010 uvodnega poglavja omogočali predvsem izjemne obrambe zapisa. Glory nato sledila v play- off , z Rusijo - 142 milijonov prebivalcev - ponižal s tem narod dveh milijonov ljudi, starejših od dveh nogah v pravljici srečanje .

Norveška Team pregled:
Zgodovina kvalifikacija
Po navdušil v kvalifikacijskih akcijah 1994 in 1998 prehiteli skupine, ki vsebujejo oboje, Nizozemska in Anglija potem Madžarsko , soNorvežani padel iz nekoliko vrst. Medtem ko zaključna dobro spustili vrun- v letu 2002 ,2-0 agregat poraz na Češkem videl jih izpustili v play- offs 2006.

Razočaranje znova doletela Skandinavci , kot so se borili za kvalifikacije za 2010 FIFA World Cup ™ , kot žrebanju z Islandijo v svoji predzadnji tekmi pomenilo, da je padla dva vitalne točke , ki bi jih videli pip na Republiko Irsko v finale play- off mesto .

FIFA World Cup finals Zgodovina
Ki ga je izvedla v treh finalih svetovnega pokala FIFE , v 1938 , 1994 in 1998 , soNorvežani padel v rokah Italije vsakič , jim izroči vse tri svoje porazih le na finalu

No comments:

Post a Comment