Sunday, October 6, 2013

Latvija vs Lietuva tiešraides futbola tiešsaistē PC

Lietuva vs Latvija tiešraides Pasaules kausa izcīņas futbolā kvalifikācijas video izmirkt cast tiešsaistē uz datora .
Datums un laiks : 11/10/13 18:30
Norises vieta : Vilnius
Statuss : LIVE

Lietuva vs Latvija dzīvot


undefined


kvalifikācijas vēsture
Lietuva lielā mērā cīnījušies pagājušajā FIFA World Cup ™ Kvalifikācijas . Lai gan tie šauri palaida garām uz play -off piestātnes ceļā līdz 1998 Franciju , viņu kampaņas Korejas / Japānas četrus gadus vēlāk beidzās ar vilšanos , jokomanda bija apakšā savā grupā ar tikai diviem vērš no astoņām spēlēm .

Gada provizoriskajā konkursā pirms 2006 Vācija , Lietuva pieļāva tikai deviņas mērķus , bet viņi nespēja pārvērst savu cieto aizsardzības sniegumu uz uzvarām un galu galā pabeigta piektais sešu komandu grupā.

Tur bijaplaša uzlabojums par Dienvidāfrikā 2010 kvalifikācijas kura laikālietuvieši pārspēja Rumāniju, Austriju un Serbiju - no kuriem visi ir parādījušies FIFA Pasaules kausa pagātnē . Diemžēl , to forma garastes off beigās no kampaņas unaustrumeiropieši ieguva ceturto no sešiem savā nodaļā .

Pašreizējais ražas
Lietuva , agrākdaļa no vecās Padomju Savienības , pasludināja neatkarību 1990.gadā un ir konkurējoši starptautiski kopš 1992 . Tie ir vēl , lai pretendētu uz galveno turnīru .

Galvenie spēlētāji
Tomas Danilevicius ( kapteinis un ierakstu vārtu guvējs ), un Andrius Skerla ( ieraksts cepures īpašnieks) ir pašreizējie zvaigžņu vīri vecākā nacionālajā izlasē .

Pašreizējais treneris : nav
Labākais sniegums FIFA konkursā : nav
Bijušais zvaigznes : Valdas Ivanauskas , Aurelijus Skarbalius , Edgaras Jankauskas

Latvija apskats:
kvalifikācijas vēsture
Latvija pirmo reizi stājās FIFA World Cup ™ kvalificējoties 1992 , un, lai gankomanda, kas pārstāv tikko neatkarīgu valsti neizdevās ierakstīt uzvaru , viņi paziņoja par to atkārtotu rašanos uz starptautiskās skatuves ar uzslavas vērš pret Spāniju un Dāniju . Tomēr tie nespēja dot nozīmīgu iespaidu kvalifikācijas sacensībās par 1998 FIFA Francijā un Pasaules kausa 2002.gada fināli Korejā / Japānā .

No Baltijas vīrieši pārvalda četras uzvaras un trīs vērš , kvalificējoties 2006 FIFA Pasaules kausa Vācijā , bet tas bija tikai pietiekami vilšanos piektajā vietā savā grupā . Par vietās Dienvidāfrikā 2010 kampaņa bija daudz vairāk veicina , kā treneris Aleksandrs Starkovs ' vīri palika medības , līdz pēdējā kārtā spēlēs , un beidzās trešais savā nodaļā aiz Šveicē un Grieķijā .

Pašreizējais ražas
Progress Latvijas spēle ir bijusi pakāpeniska, bet stabila pēdējos gados , ar vietā UEFA EURO 2004izcelt tik tālu , lai gan tas joprojām ir Latvijas vienīgais izskats pie lielā turnīrā līdz šim . Pašreizējā komanda likmes kā grūti pārspēt , un tas varētu būt labs sajukums vai divas nākotnē .

Galvenie dalībnieki
Pēc pensionēšanās Vitālijs Astafjevs , kapteinis jau daudzus gadus , un tautas visvairāk nepārsniedzamās atskaņotājs ,komanda tagad ko vada visu laiku Rezultatīvākais Māris Verpakovskis un kapteinim Kaspars Gorkss .

No comments:

Post a Comment