Wednesday, October 9, 2013

Uita-te Andorra vs România live stream Cupa Mondială de fotbal de calificare video de sop exprimate în orice dispozitiv de oriunde

Uita-te Andorra vs România live stream Cupa Mondială de fotbal de calificare videoclip POS aruncat on-line de pe PC.

Data si ora: 11/10/13 20:30
Locul de desfasurare: Andorra la Vella
Stare: LIVE
Uita-te Andorra vs România live

undefined


Andorra Review Echipa:
istorie calificare
Andorra este una dintre cele mai mici țări din lume secțiunea FIFA Cup ™ calificare, iar echipa națională este încă să se califice pentru evenimentul principal din patru încercări din 1998. Singura victorie de calificare Andorra până în prezent a ajuns la 13 octombrie 2004, când au învins Macedonia cu 1-0.

Victorie a fost un punct de mare rare, cu toate acestea, și-au pierdut zece ori în drumul lor spre finisare partea de jos a unui grup dur de calificare pentru Cupei Mondiale FIFA 2010 din Africa de Sud. Andorra a suferit o serie de înfrângeri grele de-a lungul campaniei, inclusiv 6-0 drubbings în mâinile Angliei și Ucraina.

România Review Echipa:

istorie calificare
Împreună cu Brazilia, Franța și Belgia, România a fost una din cele patru echipe pentru a concura în fiecare din primele trei ediții ale Cupei Mondiale FIFA ™. După ce a fost invitat să joace în ediția 1930, România sa calificat la turneul 1934 cu o victorie 2-1 pe Iugoslavia înainte de calificare în mod implicit, în 1938, ca urmare a retragerii din Egipt. O perioada stearpă a urmat, și România a trebuit să aștepte până în 1970 pentru următoarea lor aspect finala.

Perioada lor cea mai de succes în competiție a venit în anii 1990, atunci când s-au calificat pentru trei succesive Cupe Mondiale FIFA în 1990, 1994 și 1998. Noua generație au fost până acum în imposibilitatea de a scară aceleași înălțimi, și România nu au reușit să se califice pentru ultimii trei Cupe Mondiale FIFA.

No comments:

Post a Comment