Sunday, October 6, 2013

Kijk Kroatië vs België live stream Voetbal WK kwalificatiewedstrijden video sop cast op elk apparaat vanaf elke locatie

Kijk Kroatië vs België live stream Voetbal WK kwalificatiewedstrijden video sop online op de PC uitgebracht .
Datum en tijd : 11-10-13 18:00
Locatie: Zagreb
Status : LEEF


Kijk Kroatië vs België live-

undefined

Kroatië Beoordeling :
kwalificatie geschiedenis
Na toetreding tot de FIFA in 1992 , Kroatië ingevoerd kwalificatie voor de 1998 FIFA World Cup ™ in Frankrijk en boekte hun ticket bij de eerste poging . Vooruitgang was glad voor een tijdje na dat als de Kroaten wonnen hun kwalificatie groepen voor beide Korea / Japan 2002 en 2006 in Duitsland , maar er was een grote tegenslag toen ze gemist op de 2010 FIFA World Cup South Africa , afwerking alleen derde in hun groep achter Engeland en Oekraïne .
kwalificatie geschiedenis
België genoten van een run van zes opeenvolgende FIFA World Cup ™ verschijningen tot ze gemist op Duitsland 2006 , en ze niet in staat om terug te stuiteren vier jaar later waren . In feite hebben de Rode Duivels niet in geslaagd om een groot internationaal toernooi te bereiken sinds 2002 , hun inspanningen belemmerd door een gebrek aan consistentie en een onvermogen om het meeste te halen uit onmiskenbaar veelbelovende jonge talenten. In 2006 , ze eindigde als vierde in groep 7 en tien punten verlegen van de leiders van Servië en Montenegro , met slechts San Marino hebben toegegeven meer doelpunten langs de weg . Zij werden vervolgens beroofd van een plaats in Zuid-Afrika 2010 na huis - en -away nederlagen van Bosnië - Herzegovina en een verlies in Armenië .

FIFA World Cup finales geschiedenis
Stichtende leden van de FIFA , België hebben deelgenomen aan 11 WK finale toernooien en was een altijd aanwezige kracht tussen 1982 en 2002 . In 1998 , de zij gecoacht door Georges Leekens in zijn eerste spreuk aan het roer werd derde in hun groep en maakte een vroege exit , terwijl in 2002 Robert Waseige 's mannen vielen in de laatste 16 tot uiteindelijke winnaars Brazilië . Geen van deze teams kwam overal dicht bij het ​​afstemmen van de generatie die tijdens de Mexico 1986 , toen ze bereikte de halve finales voordat bezwijken aan Argentinië schitterde .

No comments:

Post a Comment